Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedb├Žk Sportsdykkerklub - Kullendykning


Kullendykning
Dato: S°ndag, 05. april 1998 kl. 21:44:24
Emne: Nyt fra klubmedlem


Dykning på Kullen er ofte en udfordring, enten fordi der skal slæbes tungt udstyr over klipper, eller fordi det er en lang sejltur hvis Triton medtages. På turen til Kullen den 27/10 undgik vi dog disse besværligheder. Andreas havde medbragt en stor trailer der kunne indeholde grej til 8 dykkere og gummibåden.Dykning på Kullen er ofte en udfordring, enten fordi der skal slæbes tungt udstyr over klipper, eller fordi det er en lang sejltur hvis Triton medtages. På turen til Kullen den 27/10 undgik vi dog disse besværligheder. Andreas havde medbragt en stor trailer der kunne indeholde grej til 8 dykkere og gummibåden.

I Mølle havn søsatte vi gummibåden og læssede den med flasker, bly og de fleste af dykkertaskerne. Allan og Jørgen sejlede gummibåden til Åkersberget på den sydlige side af Kullen hvor vi lavede base.

Vi andre kørte til P pladsen på Kullen og gik derfra. Første dyk foregik ved Åkersberget og andet dyk ved spidsen af Kullen. Vi så taskekrabber, hummere samt en del mindre fisk. På turen havde vi godt vejr og det hjælper jo også på humøret. Vi var alle enige om at det havde være en god dykkertur.

Klubben bør overveje at købe en stor trailer (den koster ca. 14.000 kr). Da traileren kan indeholde meget tungt udstyr og gummibåden, betydet det at det ikke koster ekstra at medbringe gummibåden. Gummibåden giver også ekstra sikkerhed. Ekstra prisen for at medbringe en trailer med HH ferries (Helsingør-Helsingborg) er 205 kr (370 kr med trailer og 165 kr uden trailer - begge dagsretur).

AndreasDenne artikel kommer fra Vedb├Žk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=53