Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Gue Hold og Sinne Norfisk


Gue Hold og Sinne Norfisk
Dato: Torsdag, 08. maj 2014 kl. 09:09:33
Emne: Ture/aktiviteter


Beskrivelse fra en ny bådfører om en kursustur til Sinne Nordfisk.

Klubben fik i slutningen af april 3 nye fartøjførere. Claus Corneliussen og jeg fik vores fælles ilddåb som fartøjsførere, da vi sagde ja til at tage et hold Gue elever ud på deres prøve...Vejrudsigten lovede i hele ugen før dykket 8m/s med vindstød af kuling, så vi var tæt på at aflyse, men besluttede os for at se vejret an på selve dagen for dykket efter aftale med dykkerinstruktøren.

Da dagenkom viste det sig vinden først ville tage til senere, så vi bestemte os for vraget Sinne Nordfisk, og satte fra havns i næsten ingen vind og i strålende solskin. Det resulterede i 2 gode dyk for Gue-drengene på max dybde 22 meter med 3 meters sigt. Vinden blæste første op på vej hjem.

Moralen er, at det nogle gange godt kan betale sig at tage vurderingen lige før, at man skal sejle ud. Dog skal resten af besætningen være indforstået med, at det er bådsføreren, der har den endelige ret til at aflyse.

Til gengæld fik vi bådsførere en anden udfordring på den tur, da bådshagen knækkede (skaftet simpelthen var mørt), men det lykkes os at få fat i både bær og binde os på bøje og med varm kaffe til deltagerne, da de kom op, var der ingen ende på den ros vi fik. Det blev en dejlig søndag med Triton. I øvrigt et stort tillykke til Gue-drengene, som alle klarede kurset flot!

 

 

Hilsen Robert RasmussenDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=471