Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Sol, sommer og Havkat


Sol, sommer og Havkat
Dato: Mandag, 05. august 2013 kl. 07:41:44
Emne: Ture/aktiviteter


Endelig var der dykkertur i klubregi igen. Vi dykkede Frederiksholm og Themis og havde nogle super dyk.

RIB'en var blevet fikset så den var klar til langfart. Båden var fyldt godt op med grej og 4 personer fra klubben (Claus, Stephen, Mikkel og undertegnede) samt to gæster fra Aquanaut (Nikolaj og Ludvig). De har været mere end venlige med at tage mig med på ture på det sidste, så savnet af Triton ikke også skulle gøre at mit udstyr ikke blev vådt. 

Vi startede med Themis, der er en sikker destination når det gælder Havkat og store torsk. Vandet var 11 grader på bunden, sigten var en 7-8 meter og der var masser af lys på vraget. Et herligt dyk der emmede af Kattegat med taskekrabber, buskhoveder, dødemandshånd og masser af fin algebevoksning. Mikkel havde harpun med og sørgede for at der blev rydtet ud i bestanden af "for store" torsk og havkat.

Hurtigt videre til Frederiksholm der altid er god for en lille "koralhave" og masser af Buskhoveder. Desuden var der godt med smørsnegle i pæne størrelser. 

Hjemover havde vi havblik og så sæl, så selv om dagen var lang var det herligt at der endelig blev dykkertur i VSK igen.

Christian

Denne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=467