Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Landgangsbåden - forårsdyk i stålende solskin


Landgangsbåden - forårsdyk i stålende solskin
Dato: Mandag, 29. april 2013 kl. 06:00:13
Emne: Ture/aktiviteter


Spektakulært, fantastisk, fremragende, fint dyk - det var ordene man hørte fra mundene af 10 glade dykkere, der sejlede syd om Ven i strålende solskinsvejr, for at smide loddet ved Landgangsbåden...

syd om Ven i strålende solskinsvejrVraget ligger et stykke ud for den svenske kyst på højde med Landskrona, hvor svenskerne er i gang med at bygge en stor offshore-vindmøllepark.

Vraget ligger på knap 30 m og er rimeligt intakt. På det første dyk fandt vi ud, at det må være eremitkrebsernes parringstid: de var over det hele både på dating og i par. Udover det er vraget godt bevokset med anemoner, søstjerner og åbenbart en del fisk iflg. de mange blink der ligger i vraget fra fiskerene. Vi så da også nogle enkelte - både fiskere over vandet og fisk under vandet.

Sigten var forholdsvis god på første dyk. Man kunne godt kigge henover vragets fulde brede af ca. 7 m. Da alle var tilbage om bord holdt vi en lille frokostpause med hjemmebagte græskarbrød, kaffe og pænt solskin. På andet dyk var sigten væsentlig dårligere, selvom vi ikke har slået finnerne i mudderet på første dyk. Selvom vi havde så meget luft med, at vi næsten kunne have foretaget et tredje dyk, sejlede vi hjem og var i havn ved tretiden. Så er dykkeråret skudt i gang for 10 af klubbens medlemer og alle håber at resten af årets dyk bliver lige så fine som dette.

Bovbølge

Solen skjult bag Tritons radarDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=464