Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedb├Žk Sportsdykkerklub - Foredrag om hule- og vragdykning 27/2 kl 1930


Foredrag om hule- og vragdykning 27/2 kl 1930
Dato: S°ndag, 24. februar 2013 kl. 16:35:40
Emne: Ture/aktiviteter


 

Klubaften i Vedbæk med oplæg af Rasmus Dysted der er medejer af Kingfish. Han vil fortælle om og vise video fra sin seneste tur til hhv Sardinien og Mexico. Der er  blandt andet fundet et nyt vrag på 80+ meter og han har lavet mange timers  spændende huledyk som han vil komme nærmere ind på.

Aftenen slutter af med at han fortæller om Inner Space Explorers - et uddannelsessystem de er begyndt at undervise efter hos Kingfish, og som har fokus på hule- og teknisk dykning. De påstår påstår at de er den hårdeste/bedste/mest effektive træningsorganisation i verden, så der er noget at leve op til!

 

Denne artikel kommer fra Vedb├Žk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=460