Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Barbolight lukket


Barbolight lukket
Dato: Tirsdag, 20. september 2011 kl. 21:28:22
Emne: Nyt fra klubmedlem


Jeg har fået oplyst fra den oprindelige stifter af Barbolight, at firmaet nu er lukket.Hej alle,

Jeg har fået oplyst fra den oprindelige stifter af Barbolight (som i øvrigt forlod firmaet for flere måneder siden), at firmaet nu er lukket. Om det starter op igen er uvist. Der er jo flere i klubben, som har købt disse gode lygter og heldigvis er de jo særdeles robuste, men går den alligevel i stykker, kan man ikke gøre andet end at henvende sig, der hvor den er købt.

Med hensyn til nye batterier, så er det intet problem, idet den anvender den mest udbredte Li-Ion type (18650). Står du og skal købe nye batterier, så sørg for at købe den såkaldte "protected" udgave af 18650, da dette forhindrer, at cellerne kan aflades i bund, hvilket ellers vil ødelægge dem. Hvis ikke du ved, hvor de kan købes, så smid mig en mail.

Visse lygter blev solgt med unprotected Li-Ion batterier i, så hvis du har disse batterier, så sørg for at lade batterierne op efter hver dykkertur, så de ikke aflades helt. Ordet "Protected" skal stå på batterierne - ellers er de unprotected.

JanDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=448