Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Årets sidste dyk i VSK


Årets sidste dyk i VSK
Dato: Tirsdag, 05. januar 2010 kl. 19:51:36
Emne: Ture/aktiviteter


krebsedyk i Furesøen

Vi var 3 friske dykkere, der gennemførte årets sidste dyk i VSK regi. Turen var sat til at gå til Furesøen for at se om vi kunne supplere den klassiske nytårs menu med en krebs eller 2. Vi ansøgte på Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside om tilladelse til at dykke aftenen forinden, da vi på det tidspunkt var rimeligt sikker på hvor mange, der ville deltage. Så var det bare at krydse fingrene for at der endnu ikke var kommet for meget is...Vi mødte op næste dag til et dyk i strålende solskin, vindstille og isfrit. Det kunne ikke blive bedre.

Vi fik et godt dyk på 30 min med en max dybde på lige omkring 7 m. og en sigtbarhed på ca. 4 m. og vi så mange krebs. Vores fotograf rendte også ind i en enkelt ål, så det blev en fin slutning på året sidste dyk i Vedbæk dykkerklub.

Vi glæder os til at gentage succesen med et dyk i Kalstrup Grusgrav engang i det nye år!

Godt Nytår!

hilsen

Robert RasmussenDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=436