Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Rødehavstur til St. John's reef 2008


Rødehavstur til St. John's reef 2008
Dato: Onsdag, 12. november 2008 kl. 00:41:11
Emne: Nyt fra klubmedlem


Da det ikke var muligt i år, at samle et tilstrækkeligt antal VSK deltagere til at kunne fylde en liveaboard båd til en tur til Rødehavet, besluttede Arne og jeg at tage med på Kingfish’ Deep South tur til St. John’s reef i starten af oktober...På trods af visse problemer med kvaliteten af den lokale egyptiske operatør, som Kingfish efterfølgende har kompenseret os for, havde vi en fin tur med masser af dejlige dyk. De andre deltagere, som vi jo ikke kendte på forhånd, viste sig til med at være hyggelige og sjove at være sammen med, så alt i alt var det en dejlig dykkerferie.

St. John’s byder på flotte og uspolerede rev med stor variation af både koraler og fisk. Det er ikke det bedste sted at se hajer, men skildpadder, muræner, anemonefisk, nøgensnegle, napoleonsfisk og flotte hulerev er sikre ”sightings”. Natdykene i området er suveræne, og foruden de flotte spanske dansere og andre nataktive dyr, oplever man jagende dragefisk og jagende muræner – det er virkelig underholdende.

Mine billeder fra turen kan ses på http://www.undervandet.com

På det lille røde videoikon i bunden af det første billede af dragefisken, kan man se ”The Kill” ;-)

Jeg håber vi næste år kan samle rigtigt mange VSK'ere til en tur til Rødehavet.

JanDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=422