Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Improviseret tur til Hundested havn


Improviseret tur til Hundested havn
Dato: Torsdag, 29. april 1993 kl. 18:06:48
Emne: Ture/aktiviteter


I aftes var vi (As, Marting, Jøøøøørgen, Mætte, Pilip,Krastjan å Lene) en lille tur til Hunde(vuf.haha)sted havn. Det var skam hyggeligt. Der var ikke så meget liv deroppe endnu, et væld af krabber drønede dog rundt om os hvorend vi var og vi var så heldige at få et glimt af en ål med 300 km/t. Turens højdepunkt var efter min mening da jeg og Jørgen fandt et vaskeægte lig. Det var oppustet og flankeret på alle leder og kanter af sugende søstjerner og glubske kæmpekrabber.Myriader af småfisk piblede til alle sider da jeg rev lidt i det halvt afpillede kranie og i Jørgens øjne kunne jeg aflæse et gys. Da vi senere kom op blev vi enige om at det nok var et eller andet andedyr selvom Jørgen stædigt forsøgte at fastholde ideen om at det var en fasan, men hvordan f..... skulle en fasan have forvildet sig ned på bunden af et havnebassin, hva Jørgen???????????

Nåmen vi kom jo op og fortalte vores skrækindjagende Cousteau-historie til 5 totalt og komplet uimponerede dykkere der ikke undlod at komme med næsvise forslag om at det sikkert var en gråspurv. Mysteriet om den myrdede kalkun må henligge i uvished. Vi tog hjem og til vor rædsel var der kun 2 (yeps kun TO) toast tilbage. (opfordring til Bjørn om at udføre en toastforsyningsmission). Mig og Philip goblede dem.Klokken er nu 23noget og folk har kastet sig over nogle pizzaer. Mere er der ikke at fortælle, det er fedt at dykke. A.s.

Denne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=24