Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedb├Žk Sportsdykkerklub - Dykkertur til Åland


Dykkertur til Åland
Dato: L°rdag, 08. marts 2008 kl. 11:30:47
Emne: Nyt fra klubmedlem


Jeg er i gang med at arrangere en tur til Åland med Københavns Dykker Club, og vi har stadig et par ledige pladser tilbage, derfor slår jeg den også op her. Først til mølle princippet gælder.

Har du lyst til at dykke på vrag der slår dem i Øresund mange gange, så er det Åland der er stedet. Jeg er i gang med at planlægge en dykkertur dertil fra. d. 18 til d. 24 augst. Lidt billeder derfra kan ses her: http://www.johnnychristensen.com/section112347_82621.html

Lige først lidt info om Åland
Åland ligger ud fra Sveriges kyst lidt nord for Stockholm og er en del af Finland. Det består af mere end 6500 små øer og klippeskær, hvilket er lig med rigtig fed vragdykning. Så har i løst til at dykke på vrag der slår dem i Øresund mange gange, så er det Åland der er stedet. Det skal også nævnes, at de har en meget streng politik mht at tage genstande med op fra vragene, hvilket har gjort at vragene ligger præcis som de sank. Der er ingen der har været og rippe dem.

Mere information her (dem vi skal dykke med): http://www.divealand.com/


Den endelige placering for turen er fra d. 18 til d. 24 august. Det vil sige 5 dykkerdage i vragparadis og 2 dage til transport.

Jeg har regnet mig frem til at turen kommer til at koste ca 5000 kr, det er dog IKKE den endelige pris, men et bud. Dette inkludere al transport (3-4 af os med en rummelig bil bliver chauffører), mad (vi laver selv noget, mere herom senere), 2 dyk om dagen (måske 3 nogle dage), samt luft. Nitrox er ikke inkluderet. Det der evt kan få prisen til at skride er transport og mad, men det er noget vi selv står for, så det er op til os selv. Plannen er at vi planlægger den del i maj/juni.

Vi skal indenfor de næste par uger betale et "booking fee" på 200 euro pr person (ca 1600 kr (det er inkl vekselgebyr)), Så ved tilmelding bliver i opkrævet dette beløb.

Kravet for at deltage på turen er:
- min. 2*10L flaske sæt med 2 regulatorer.
- Fortrolig med at dykke til 40 m (maks bunddybde bliver 45 m)
- Fortrolig med deko-dykning
- Tørdragt og erfaring med dykning i Nordiske/kolde farvande

Bemærk. Tilmelding er bindende.

Tilmelding på 22162463 eller mra(a)cool.dk

Mvh.
Martin


Denne artikel kommer fra Vedb├Žk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=213