Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Juledyk i Vedbæk


Juledyk i Vedbæk
Dato: Tirsdag, 25. december 2007 kl. 11:03:33
Emne: Ture/aktiviteter


Torsdag aften, den 6. december gennemførte Vedbæk Sportsdykkerklub vores årligt tilbagevendende juletræsdyk - en begivenhed som begyndte i 2002. Til at begynde med, var det blot en spøg, men det har vist sig at være vældig hyggeligt - nu må det siges at være en juletradition...

Torsdag aften, den 6. december gennemførte Vedbæk Sportsdykkerklub vores årligt tilbagevendende juletræsdyk - en begivenhed som begyndte i 2002. Til at begynde med, var det blot en spøg, men det har vist sig at være vældig hyggeligt - nu må det siges at være en juletradition.

I år skete det igen; de glade dykkere tog familien med til klubhuset ved Vedbæk Strand. Imens udstyret blev rigget til, rendte børn rundt og legede, og de fremmødte ægtefæller/kærester forberedte glögg og æbleskiver i klubhuset.

Et juletræ blev pyntet med knæklys (fluoriscerende plastikrør) og da alle var klar, blev der danset om træet med børnene foran klubhuset. Siden blev træet slæb ned til vandet og svømmet ud til havneindløbet med 3-4 meters dybde.

Her fortsatte julefesten på bunden - der blev svømmet om træet hånd i hånd, imens 10 dykkere boblede "Dybt fra træets grønne top...". At synge under vandet er en helt speciel oplevelse - det kræver betydeligt mere luft end man umiddelbart forestiller sig og den boblende lyd bringer tankerne i retning af Chip og Chap i Walt Disney's juleshow.

Efter et vel overstået natdyk (juletræet kom med tilbage til klubhuset), blev der hygget i klubhuset med pebernødder, glögg og æbleskiver, indtil det blev sengetid for børn og barnlige sjæle...

Årets juletræsdyk blev gennemført samtidig med Nordisk Natdyk 2007 - et forsøg på at sætte en bemærkelsesværdig rekod: mere end 1000 dykkere i vandet samtidigt - om natten.

Dykkere i Norge Sverige, Finland, Island og Estonia deltog og man har indtil nu optalt 1856 deltagere - Vedbæk Sportsdykkerklub deltog med 10 dykkere.

Nysgerrige kan læse mere om nordisk natdyk 2007 på websiden http://diversnight.com.

Denne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=205