Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 30 Warning: Use of undefined constant nohtml - assumed 'nohtml' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/modules/News/print.php on line 37 Vedbæk Sportsdykkerklub - Noter fra klubbens turdagbog


Noter fra klubbens turdagbog
Dato: Mandag, 04. januar 1993 kl. 17:44:47
Emne: Ture/aktiviteter


6.12.92 TAARBÆK NORD

I dag gik turen til Taarbæk med mig og Jørgen som turaarangører, hvilket jo var et fantastisk trækplaster i sig selv (troede vi ).

Fremmødte var : A.s. , Jørgen, Martin, Michael, og Peter pan. Solen skinnede ikke. Jørgen havde reklameret med nogle "fantastiske blålersformationer" v. Taarbæk så dem drog vi ud for at checke ud.

Slæbeslæbeslæbeslæbeslæbeslæbeslæbeslæbe...................pust.2 hold a 1 time, Martin, Michael, og Peter først. Det var temmelig koldt men ret grineren at se Jørgen stå og spejde længselsfuldt efter sin bøje med våde øjne og dirrende læber. (Han sidder og snakker kærligt om den netop nu i skrivende stund). Åbenbart hælder bøjen lidt til den ene side hvilket gav anledning til dybe overvejelser og bekymrede ansigsudtryk - var det mon muligt v.h.a lidt teknisk snilde at afhjælpe denne akavede skavank ? Det kan selvfølgelig afhjælpes, men det vil kræve stor teknisk snilde og indsigter så vi agter ikke at spørge AnneSofie til råds. (Ovenstående er ikke skrevet af Jørgen).

Nåmen de andre kom op og Jørgen blev helt kåd af gensynsglæde og vi dykkede og det var faktisk ret interessant og nok om det. Bagefter kom jeg med det udmærkede forslag at tage til Strandmøllekroen og spise lagkage, og her traf vi den mærkværdigste person (en tjener) som stod og savlede over Martins krop.

Han havde en stemme så spinkel som en ung uskyldig kammerpiges,og han var bestemt meget "femi". Til alles oplysning skal man undgå at investere i et stykke lagkage på Stransmøllekroen, hvorimod kaffen var acceptabel. Det skal pro-klameres at Jørgen forsøger at lægge smøgerne fra sig, og jeg er virkelig STOLT af dig Jørgen.

Mere er der vel egentlig ikke at berette fra denne (grå) søndag.

Annesophie

Julefrokost

Langt over 20 glade dykkerem heraf nogle med påhæng, var mødt op til dette årets MEGA-arrangement, hvor det for en gangs skyld var tilladt at drikke sig håne fuld, hvilket mange gjorde. Der blev danset til diskotek a la MB - folket svingede træbenene rundt på de skrå bræder.

Et af aftenens højdepunkter var mavedansen. Alice forestod arrangementet - Michael J. beviste sin evne til at svinge med hofterne. Også Moberg forsøgte sig, men der var ikke helt det samme vrid i ham.

Aftenen forløb ellers stille og roligt - dvs vild gang i den, ingen skadestueophold og ikke de store skandaler. (således iflg. MB - for Mette slog sin fod, og det kan da godt kaldes en skade)

3/1 1993 Nytårsdyk

Jeg sidder nu og skriver om vores over spændende dyk ved vedbæk nord det er en mørk og stormfuld aften, vi kan næsten ikke få luft fordi jørgen og anne sofie tilryger vore små lokaler, nå men tilbage til dykket.(michael grav et huld) siger at jeg skal sige at han er meget god og han er meget modig, vi må heller komme til sagen.

Ni modige og ikke kuldskære dykkere var mødt op til det traditionsrige nytårsdyk. Termometeret ovenvande viste -5 grader og 0 grader i vandet så det krævede en vis overvindelse at entrere vandet. De afsatte 30 minutter til selve dykket viste sig at være tilstrækkeligt, da der kun er få interessante objekter under vandet foran klubben og sigten var ikke imponerende. Da vi alle kom op af vandet og alt udstyr er mere eller mindre tilsandet benyttede vi kælderingangen til klubben (køkkendøren var låst). Dette viste sig at være en god ide, da der ikke kom sand i stuerne og køkenet, og ved kommende standdyk fra klubben bedes køkkendøren holdes lukket.

Andreas + MartinDenne artikel kommer fra Vedbæk Sportsdykkerklub
http://vskdyk.dk/

Internetadressen til denne artikel er:
http://vskdyk.dk//modules.php?name=News&file=article&sid=20