Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Kullendykning
Nyt fra klubmedlem

Dykning på Kullen er ofte en udfordring, enten fordi der skal slæbes tungt udstyr over klipper, eller fordi det er en lang sejltur hvis Triton medtages. På turen til Kullen den 27/10 undgik vi dog disse besværligheder. Andreas havde medbragt en stor trailer der kunne indeholde grej til 8 dykkere og gummibåden.Dykning på Kullen er ofte en udfordring, enten fordi der skal slæbes tungt udstyr over klipper, eller fordi det er en lang sejltur hvis Triton medtages. På turen til Kullen den 27/10 undgik vi dog disse besværligheder. Andreas havde medbragt en stor trailer der kunne indeholde grej til 8 dykkere og gummibåden.

I Mølle havn søsatte vi gummibåden og læssede den med flasker, bly og de fleste af dykkertaskerne. Allan og Jørgen sejlede gummibåden til Åkersberget på den sydlige side af Kullen hvor vi lavede base.

Vi andre kørte til P pladsen på Kullen og gik derfra. Første dyk foregik ved Åkersberget og andet dyk ved spidsen af Kullen. Vi så taskekrabber, hummere samt en del mindre fisk. På turen havde vi godt vejr og det hjælper jo også på humøret. Vi var alle enige om at det havde være en god dykkertur.

Klubben bør overveje at købe en stor trailer (den koster ca. 14.000 kr). Da traileren kan indeholde meget tungt udstyr og gummibåden, betydet det at det ikke koster ekstra at medbringe gummibåden. Gummibåden giver også ekstra sikkerhed. Ekstra prisen for at medbringe en trailer med HH ferries (Helsingør-Helsingborg) er 205 kr (370 kr med trailer og 165 kr uden trailer - begge dagsretur).

Andreas

Publiceret af Andreas Magnusson Dato: Sndag, 05. april 1998 kl. 21:44:24
 
    Relaterede links
· Mere om Nyt fra klubmedlem
· Artikler af Andreas Magnusson


Mest lste artikel om Nyt fra klubmedlem:
Ny badevandsvarsling for Øresund

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Kullendykning" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk