Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Livlig
Ture/aktiviteter

En anden vellykket vragtur i arkæologisk regie fandt sted lørdag den 2 juni, hvor vi fandt vraget af den 3-mastede skonnert LIVLIG vest for Ven.


Der var ingen huller at se neden for vandlinien, og LIVLIG var ikke slået læk. Skaderne over vandlinien blev dækket med et sejl. Da uheldet skete lidt over 8 om aftenen, ankrede LIVLIG op for natten, efter 18 engelske søfolk blev sendt over fra CLEOPATRA for at hjælpe.

Klokken 5 næste morgen (30. august 1898) begyndte CLEOPATRA at bugsere LIVLIG sydpå mod København.

Opad formiddagen blev vejret stormfuldt med hårde byger og svær sø, og da skibene var tværs over Vens nordspids, slog tre ualmindeligt store søer ind over LIVLIGs beskadigede stævn, og i løbet af et par minutter sank skonnerten.

Hvad kan grunden så være til, at vi pludselig er blevet så gode til at finde vrag?

Svaret er ganske enkelt, et ekkolod som er mange gange bedre end det ekkolod, som klubben i øjeblikket ejer. Desværre skal vi levere dette lod tilbage, da vi kun har det til låns, og klubbens finanser siger klart og fuldtonet nej til en sådan extravagance.

Publiceret af Flemming Moberg Dato: Tirsdag, 03. juli 1984 kl. 18:40:21
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af Flemming Moberg


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 1
Stemmer: 1


Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Livlig" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk