Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
 
Ture/aktiviteterRobertRasmussen skriver:

Vi var 4 friske fyre, der tog et teknisk dyk på Robert søndag d. 24/04/2016. Båden lå lige ud for vores nye klubhus, hvilket gjorde det super nemt at fylde flasker og læsse båden. Vi sejlede ud på sundet i solskin og i vindstille vejr...Sejlturen til Nordsiden af Hven var en ren fornøjelse med næsten havblik og kun få skibe på havet. På trods af mange dyk på Robert har jeg aldrig oplevet så fine forhold som den dag. Vi brugte tiden derud til stille og roligt at gøre os klar og kigge i den nye turguide, hvor der er fine billeder af mange vrag indenfor dagssejllads fra Vedbæk. Det var selvfølgelig især Robert, som interesserede os. Da vi kom til vraget kunne vi ligge båden helt stille midtskibs på vraget og kaste den forlængede ankerline. Vi dykkede i 2 hold, hvor første hold band på og andet hold bandt fra. Nede på vraget var forholdene fine med 6 grader varmt vand og 4-6 meter sigt og ingen strøm. Der hænger flere steder fiskenet, som man skal passe på og jeg befriede da også en lille torsk, der hang fast. Grundet det gode sigt, så var det rigtig nemt at finde rundt på vraget og vi fik set både styrhus, midskibet, hvor skibet er faldet sammen, agter og en smule af stævnen. Vi fulgte vores plan med 24 min. på bund og 3 min. til første sikkerhedsstop og derefter tog vores sikkerhedsstop for hver 3. meter på vej op af torvet. Min gasblanding var en 29% Nitrox på bundgassen og en 56% dekogas. Vi var tilbage i havn igen før tid kl. 13.20. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre måde at tilbringe en søndag formiddag på.

Publiceret af janickmantov Dato: Lrdag, 14. maj 2016 kl. 13:53:03
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk