Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Solskinstur til Vraget Sjælland
Ture/aktiviteterRobertRasmussen skriver:

Tur til Vraget Sjælland ud for Hulmebæk på 7 meters dybde.

Juli måned blev afsluttet i fin stil med et fyraftensdyk til Vraget Sjælland. Vi var 6, der var friske, og mødtes 1/2 time før afgang i klubben... På vej op langs kysten opdagede vi en speedbåd, hvorfra der kom en masse røg op. Vi sejlede hen til dem, og det viste sig, at de ikke havde fået slået afkøling til på deres motor. Vi tilbød dem at slæbe dem i havn, men de tog det rolig og takkede nej og ville selv sejle ind, så snart motoren var kølet lidt ned. Efter rolig og smuk tur langs kysten ankom vi til vraget og kastede anker lige ved siden af det. Dette smukke gamle vrag fra Slaget ved Reden tog sig fint ud med masser af lys, meget svag strøm, bevoksning på spanterne, samt krabber og småfisk overalt. Der var også en del vandmænd, der svømmede stille forbi. Efter 20 min. var vi oppe igen og fik en tur tilbage i god stemning med masser af sol. Det var en dejlig måde at afslutte den store sommermåned på og for manges vedkommende at afslutte ferien på....Som en sidebemærkning kan det nævens, at speedbåden var væk, da vi sejlede tilbage. 

Publiceret af janickmantov Dato: Fredag, 01. august 2014 kl. 18:02:28
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 4
Stemmer: 1


Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Solskinstur til Vraget Sjælland" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk