Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Landgangsbåden - forårsdyk i stålende solskin
Ture/aktiviteterArnoldKnott skriver:

Spektakulært, fantastisk, fremragende, fint dyk - det var ordene man hørte fra mundene af 10 glade dykkere, der sejlede syd om Ven i strålende solskinsvejr, for at smide loddet ved Landgangsbåden...

syd om Ven i strålende solskinsvejrVraget ligger et stykke ud for den svenske kyst på højde med Landskrona, hvor svenskerne er i gang med at bygge en stor offshore-vindmøllepark.

Vraget ligger på knap 30 m og er rimeligt intakt. På det første dyk fandt vi ud, at det må være eremitkrebsernes parringstid: de var over det hele både på dating og i par. Udover det er vraget godt bevokset med anemoner, søstjerner og åbenbart en del fisk iflg. de mange blink der ligger i vraget fra fiskerene. Vi så da også nogle enkelte - både fiskere over vandet og fisk under vandet.

Sigten var forholdsvis god på første dyk. Man kunne godt kigge henover vragets fulde brede af ca. 7 m. Da alle var tilbage om bord holdt vi en lille frokostpause med hjemmebagte græskarbrød, kaffe og pænt solskin. På andet dyk var sigten væsentlig dårligere, selvom vi ikke har slået finnerne i mudderet på første dyk. Selvom vi havde så meget luft med, at vi næsten kunne have foretaget et tredje dyk, sejlede vi hjem og var i havn ved tretiden. Så er dykkeråret skudt i gang for 10 af klubbens medlemer og alle håber at resten af årets dyk bliver lige så fine som dette.

Bovbølge

Solen skjult bag Tritons radar

Publiceret af janickmantov Dato: Mandag, 29. april 2013 kl. 06:00:13
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Landgangsbåden - forårsdyk i stålende solskin" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk