Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Foredrag om hule- og vragdykning 27/2 kl 1930
Ture/aktiviteterChristianSchmock skriver:

 

Klubaften i Vedbæk med oplæg af Rasmus Dysted der er medejer af Kingfish. Han vil fortælle om og vise video fra sin seneste tur til hhv Sardinien og Mexico. Der er  blandt andet fundet et nyt vrag på 80+ meter og han har lavet mange timers  spændende huledyk som han vil komme nærmere ind på.

Aftenen slutter af med at han fortæller om Inner Space Explorers - et uddannelsessystem de er begyndt at undervise efter hos Kingfish, og som har fokus på hule- og teknisk dykning. De påstår påstår at de er den hårdeste/bedste/mest effektive træningsorganisation i verden, så der er noget at leve op til!

 

Publiceret af administrator Dato: Sndag, 24. februar 2013 kl. 16:35:40
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af administrator


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Foredrag om hule- og vragdykning 27/2 kl 1930" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk