Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Dykkertur på Robert Lørdag d. 24/11
Ture/aktiviteterChristianSchmock skriver:

Vejrudsigten sagde at det rolige, milde novembervejr ville holde inde fra søndag, så planen om en tur til Robert lørdag lignede perfekt timing. Rob, Palle og jeg deltog fra VSK og vi havde 3 gæster med fra KDC, Aquanaut og Masterdive. Vi var såldes 3 hold der skulle have et dyk på Øresunds bedste vrag. Trimix på flaskerne, tykke indragter og vi var klar til dykning. Sigten over springlaget var fænomenal, men som sædvanlig forsvandt den igen nede på selve vraget. Vi havde lidt let strøm dernede, men det var trods alt fine forhold når årstiden tages i betragtning. Der var bundet på masten, så dykket gik primært på bygningerne midtskibs og agterenden inklusiv skruen og efter en halv times tid dernede og lidt deko var vi retur på Triton og klar til at sejle hjemover. En super tur der medførte at en af gæsterne nu melder sig ind i klubben. Så endnu engang slår Tritons egenskaber som dykkerplatform til igen og lokker en ny aktiv dykker til VSK. 

Publiceret af christianschmock Dato: Sndag, 25. november 2012 kl. 14:52:41
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af christianschmock


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Dykkertur på Robert Lørdag d. 24/11" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk