Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Ny DR-radioudsendelse om dykning i de danske farvande
Nyt fra klubmedlemStephenWessels skriver:

Radioudsendelsen "Natursyn" på Danmarks Radios P1 har d. 5. dec. sendt en længere udsendelse om dykning i de danske farvande. Man lærer at sætte pris på, hvad vi ser dernede! Kan høres på dr.dk/p1/natursynHej VSK'er

Danmarks Radio's P1-udsendelse "Natursyn" havde søn. d. 5. dec. en udsendelse for os i VSK - dykning i de danske farvande. Den genudsendes tirs. 7. dec. kl. 21.03, og er selvfølgelig også at hente på www.dr.dk/p1/natursyn. Det særlige ved udsendelsen er, at den ikke omhandler tropiske farvande, men vore egne.

Udsendelsens ophavsmand (dét var nu et passende udtryk, hva'!) Jens Olesen er min gode bekendt, som jeg ellers havde inviteret til vores "fiskforedrags-aften" d. 30. nov. Jens afslog, fordi han lige havde sat denne udsendelse sammen. Jeg spørger Jens gerne, hvis vi i VSK har spørgsmål om udsendelsen eller ønsker kontakt med de interviewede.

Hermed udsendelsens "flyer" fra websiden:

"Danmarks natur er ikke blot skove, enge og åer, men også store arealer under havet ud for vore kyster. Vi er tilbøjelige til at glemme dette hav af liv, som rummer en rigdom af naturoplevelser.

Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen vil gerne gøre opmærksom på naturen ud for vore kyster. Derfor har de produceret tre undervisningsvideoer med fællestitlen ”Et hav af liv”. I Ugens Natursyn fortæller de om deres oplevelser som dykkere i de danske farvande og om deres arbejde med at formidle naturstof for børn.

Video-Programmet er udgivet af forlaget Kaskelot og har titlen ”Et hav af liv”. Læs eventuelt mere om det her:  http://www.dmu.dk/udgivelser/dmunyt/2010/12/havliv/   "

Stephen Wessels

 

Publiceret af janickmantov Dato: Sndag, 05. december 2010 kl. 16:52:20
 
    Relaterede links
· Mere om Nyt fra klubmedlem
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Nyt fra klubmedlem:
Ny badevandsvarsling for Øresund

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Ny DR-radioudsendelse om dykning i de danske farvande" | Log ind / Bliv bruger | 1 kommentar
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.

Re: Ny DR-radioudsendelse om dykning i de danske farvande (Hits: 1)
af MortenBeier Dato: Mandag, 06. december 2010 kl. 11:31:04
(Brugerinfo | Send en besked) http://www.tropicicedive.com

Spændende - den henter jeg som podcast :)

Til foråret kommer der også en serie på DR TV

http://www.facebook.com/pages/Danske-Kyster/117600704950883VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk