Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Lær at snorkle!
UddannelseAllanNorskJensen skriver:

Bliv et stjernet, to stjernet eller tre stjernet snorkeldykker og oplev en sjov og ny udfordrende verden under overfladen. 

 

Er du 10 -14 år? 

Kan du li’ vand?
Vil du lære at snorkle?
Kan du svømme 200 m?
Tør du dykke mod bunden?

 

 

 

Vedbæk sportsdykkerklub starter 1. oktober 2010 et nyt snorkeldykkerhold for juniorer.

Hvor?
Træningen foregår i Rundforbi svømmehal fredage fra 19:45 til 21:00. Holdet starter i oktober 2010 med første gang den 1. oktober.

Hvad?
Træningen er en blanding af leg og spil samt øvelser og prøver, der både er sjove og med til at indøve den helt rigtige snorkelteknik. Træningen foregår efter retningslinjer fra Dansk Sportsdykkerforbund.

Udstyr?
I svømmehallen skal du bruge badetøj, snorkel, dykkermaske og svømmefinner. Det er planen at vi til sommer vil lave snorkelture i Øresund.
Her skal du have en våddragt med hætte, handsker, støvler, udendørsfinner (kan også anvendes i svømmehallen), et blybælte, samt en snorkeldykkervest.

Og så?
Dansk Sportsdykkerforbund arrangerer hvert år en junior sommerlejr, hvor snorkeldykkere og deres forældre fra hele landet mødes, snorkeldykker og har det sjovt.

Hent info-blad her

Publiceret af janickmantov Dato: Torsdag, 23. september 2010 kl. 22:01:46
 
    Relaterede links
· Mere om Uddannelse
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Uddannelse:
Erfaringer fra et trimixkursus

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Lær at snorkle!" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk