Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Årets sidste dyk i VSK
Ture/aktiviteterRobertRasmussen skriver:

krebsedyk i Furesøen

Vi var 3 friske dykkere, der gennemførte årets sidste dyk i VSK regi. Turen var sat til at gå til Furesøen for at se om vi kunne supplere den klassiske nytårs menu med en krebs eller 2. Vi ansøgte på Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside om tilladelse til at dykke aftenen forinden, da vi på det tidspunkt var rimeligt sikker på hvor mange, der ville deltage. Så var det bare at krydse fingrene for at der endnu ikke var kommet for meget is...Vi mødte op næste dag til et dyk i strålende solskin, vindstille og isfrit. Det kunne ikke blive bedre.

Vi fik et godt dyk på 30 min med en max dybde på lige omkring 7 m. og en sigtbarhed på ca. 4 m. og vi så mange krebs. Vores fotograf rendte også ind i en enkelt ål, så det blev en fin slutning på året sidste dyk i Vedbæk dykkerklub.

Vi glæder os til at gentage succesen med et dyk i Kalstrup Grusgrav engang i det nye år!

Godt Nytår!

hilsen

Robert Rasmussen

Publiceret af janickmantov Dato: Tirsdag, 05. januar 2010 kl. 19:51:36
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Årets sidste dyk i VSK" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk