Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Dykkerkursus for begyndere starter 17/3-2009
UddannelseJesperRSoerensen skriver:

Har du lyst til at lære at dykke, har du nu muligheden for at deltage i Vedbæk Sportsdykkerklubs CMAS* dykkerkursus. Kurset løber i perioden marts til juni, og ender op i et anerkendt certifikat der giver adgang til dykning i klubber og dykkercentre verden over (på linie med et PADI Open Water certifikat). Klubben lægger vægt på sikker dykning, bla. i form af grundig uddannelse. Uddannelse i klub giver dig et netværk, der sikrer dig mange gode dykkeroplevelser - også efter at kurset er gennemført. Har du lyst at høre mere så er også velkommen til at kontakte Jesper Sørensen via mail eller telefon: 2116 4584 og få tilsendt uddannelsesplanen.

Publiceret af jesperrsoerensen Dato: Torsdag, 19. februar 2009 kl. 23:24:34
 
    Relaterede links
· Mere om Uddannelse
· Artikler af jesperrsoerensen


Mest lste artikel om Uddannelse:
Erfaringer fra et trimixkursus

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Dykkerkursus for begyndere starter 17/3-2009" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk