Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Rødehavstur til St. John's reef 2008
Nyt fra klubmedlemJanAndersen skriver:

Da det ikke var muligt i år, at samle et tilstrækkeligt antal VSK deltagere til at kunne fylde en liveaboard båd til en tur til Rødehavet, besluttede Arne og jeg at tage med på Kingfish’ Deep South tur til St. John’s reef i starten af oktober...På trods af visse problemer med kvaliteten af den lokale egyptiske operatør, som Kingfish efterfølgende har kompenseret os for, havde vi en fin tur med masser af dejlige dyk. De andre deltagere, som vi jo ikke kendte på forhånd, viste sig til med at være hyggelige og sjove at være sammen med, så alt i alt var det en dejlig dykkerferie.

St. John’s byder på flotte og uspolerede rev med stor variation af både koraler og fisk. Det er ikke det bedste sted at se hajer, men skildpadder, muræner, anemonefisk, nøgensnegle, napoleonsfisk og flotte hulerev er sikre ”sightings”. Natdykene i området er suveræne, og foruden de flotte spanske dansere og andre nataktive dyr, oplever man jagende dragefisk og jagende muræner – det er virkelig underholdende.

Mine billeder fra turen kan ses på http://www.undervandet.com

På det lille røde videoikon i bunden af det første billede af dragefisken, kan man se ”The Kill” ;-)

Jeg håber vi næste år kan samle rigtigt mange VSK'ere til en tur til Rødehavet.

Jan

Publiceret af janickmantov Dato: Onsdag, 12. november 2008 kl. 00:41:11
 
    Relaterede links
· Mere om Nyt fra klubmedlem
· Artikler af janickmantov


Mest lste artikel om Nyt fra klubmedlem:
Ny badevandsvarsling for Øresund

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 5
Stemmer: 1


Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Rødehavstur til St. John's reef 2008" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk