Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Brudstykker fra en tørdragtdykkers dagbog
Nyt fra klubmedlem

KAPITEL 1 - Næste Stop Lysekil.

Torsdag den 16.08.96 (Middag)

TRITON ligger pakket og klar i Vedbæk Havn. Det er ufatteligt hvormeget der kan være i lastrummet - på de almindelige dykkerture er kahytten propfyldt (det er også alle de rodehoveder) her er den omdannet til en komfortabel soveplads. Nu går turen til Lysekil, efter vi har fundet den ene låsebolt til låget på motorkassen, som faldt ned i sumpen, da jeg forsøgte at spænde det fast.Torsdag den 16.08.96 (Aften)

Vi lægger til ved Kullen for at lave aftensmad. Lone beslutter at tage hele dækket i brug - måske er Kims gryder for små - nå det smagte jo ganske godt, man tager ikke skade af lidt ekstra havsalt? Efter middag bliver jeg sendt i seng - det er dælme hårdt at skulle sove klokken halv ni.

Fredag den 17.08.96 (Klokken 02.00)

Jeg bliver purret (vækket for landkrabber) og skal overtage vagten sammen med Lone. De næste 5 timer er meget kedelige, og hvis det ikke var for Lones selvskab, var jeg nok faldet i søvn. 6 knob får ikke lysene på

kysten til at flytte sig særlig meget.

Fredag den 17.08.96 (Klokken 03.00)

Et lille afbræk fra kedsomheden. Vores position noteres i loggen sammen med den sejlede kurs og loggede distance. Herefter går turen ud på dækket, hvor motoren checkes; vi ligger jo ikke ude i Øresund i svømmeafstand fra kysten. Vi er på det længeste ben på vores tur - 55 sømil ligeud.

Fredag den 17.08.96 (Klokken 04.00)

Vi gør det samme, som vi gjorde klokken 03.00 (og iøvrigt vil gøre hver time, indtil vi er ankommet til Lysekil)

Fredag den 17.08.96 (Klokken 09.00)

Vi finder et hyggeligt skær med et fyr på. Her kaster vi anker for at lave morgenmad og få et hurtigt havbad. Der er havblik, og solen skinner.

Sigten til bunden er omkring 15 m. Vi beslutter at gå i land, og her kommer jeg til skade - brækker en tå - da jeg glider ned af søgelænderet og hamrer begge fødder ind i skroget for at bremse faldet.

På skæret er et lille „skur" på ca. 2 m langt og ½ m højt. Indvendigt er det tappeseret med udklip fra diverse pornoblade og forsynet med teksten

„Velkommen hjem Åge" - det er rart at se, at der er nogle, som bekymrer sig for mågernes sexliv.

Fredag den 17.08.96 (Efter afgang fra skæret)

Lone og jeg synger et potpouri over nogle klassiske Queen sange samt stort set alle musikalske indslag fra The Sound Of Music - „Do-Re-Mi-Fa-So-La-Do". Kim brokker sig over, at han ikke kan sove - sådan en lyseslukker.

Fredag den 17.08.96 (Lidt efter middag)

Jeg ligger og nyder tilværelsen på dækket på et badehåndklæde med en fender under hovedet. Pludselig afbrydes mine behagelige drømme, da en mindre flodbølge vælter indover TRITON. Kim og Lone påstod, at jeg havde et vildt ansigtsudtryk, idet jeg rejste mig hurtigt.

Fredag den 17.08.96 (Omkring kl 18.00)

Vi er søgt ind i skærgården, da det er begyndt at blæse lidt op, og der stort set kommer bølger fra alle retninger. Vi ser en amatørsejler, som er havnet oppe på et skær.

Fredag den 17.08.96 (Klokken 20.30)

Vi er endelig ankommet til Lysekil. Vi tager et 3 minutters-bad (10 kr) og går ud for at spise pizza. Pizzariaet har et meget gyngende gulv.

 

KAPITEL 2 - Dykning Og ....

[Redaktionsbemærkning: Dette kapitel er bortcensureret, da det udover dykkerberetninger indeholdt explicitte beskrivelser af druk og sex, som redaktionen ikke ønsker at bringe i Drivtømmer af hensyn til dets læsere og klubbens ry. Forfatteren er blevet gjort bekendt hermed.]

 

 

KAPITEL 3 - Mmmmmmmmmmmmm-BONK-mmmmmmmmmmmmmmm....

Lørdag den 25.08.96 (Klokken 20.00)

Efter endnu et 3 minutters bad på havnen sætter vi kurs mod Vedbæk omkring 185 sømil sydpå - det vil sige, vi forsøger, idet det er blevet lavvandet, og TRITON, der atter er tungt lastet, står uhjælpeligt fast. Vi får dog trukket os selv fri. På hjemturen har vi fået følgeskab af den blinde passager PW (ikke Herman).

Lørdag den 25.08.96 (Klokken 23.30)

Vi er igang med natsejlads igennem skærgården. Pludselig stiger havbunden voldsomt, og der gives kraftigt gas bagud ..... BONK ..... TRITON står meget stille og meget fast. Lone bliver sendt i vandet iført bodystocking for at besigtige evt. skader. Der er tilsyneladende ingen skader, og vi står på en glat klippe. Lone svømmer ud til det nærmeste mærke med et reb og binder på. Vi kan nu trække i rebet, og da mærket er ved at lægge sig helt ned, glider vi endelig af grunden.

Søndag den 26.08.96 (Klokken 01.00)

Vi foretager nu en hurtig positionsbestemmelse og finder 2 fyr, som vi kan holde overens - GPS'en er langt fra præcis, når vi skal udenom diverse undersøiske forhindringer. Endelig kan man bruge sin sejlerviden til noget.

Mandag den 27.08.96 (Klokken 01.00)

Vi ligger nu ude i Kattegat, og bølgerne er 1½ til 2 meter høje, hvilket får TRITON til at springe helt udaf vandet engang imellem. Jeg sejler med min vante natsejladsmakker Lone. Vi har efterhånden kigget på fyrene på Kullen meget længe. Jeg sidder og tænker lidt på den pizza, jeg har lovet mig selv oppe fra Baghuset, gad vide hvornår de åbner?

Mandag den 27.08.96 (Klokken 08.00)

Vi lægger til i Vedbæk efter at have sejlet ca. 450 sømil med TRITON. Nu skal der bare ryddes op, spises morgenmad - og selvfølgelig pizza.

 

René

Publiceret af ReneRyeLarsen Dato: Fredag, 30. august 1996 kl. 19:55:53
 
    Relaterede links
· Mere om Nyt fra klubmedlem
· Artikler af ReneRyeLarsen


Mest lste artikel om Nyt fra klubmedlem:
Ny badevandsvarsling for Øresund

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Brudstykker fra en tørdragtdykkers dagbog" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk