Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Brand i VSK klubhus - Vi er heldigvis sluppet billigt!!!
AndetMikkelOeHansen skriver:

Natten til tirsdag d.10/06-08 udbrød der brand i skralderummet for enden af den sorte tilbygning ud mod Strandvejen (se de vedhæftede billeder). Ilden blev opdaget af fiskerne oven på der fik tilkaldt brandvæsnet som slukkede ilden. Claus PJ blev også tilkaldt, og han har siden hen været i kontakt med både kommunen og vores eget forsikringsselskab.Vi er heldigvis blevet forskånet for de helt store skader på vores udstyr, men huset er selvfølgelig blevet både røg-, sod- og vandskadet. El virker dog stadigvæk og kompressoren fejler heller ikke noget og stuerne kan også bruges, så vi kan stadig komme ud og dykke.

Der er muligvis nogen af klubbens nyindkøbte regulatorsæt som er blevet skadet at branden. Dette vil højest sandsynligt blive dækket af klubbens forsikring, taksatoren kommer i løbet af ugen.

Skader på medlemmernes personlige udstyr er ikke dækket af klubbens forsikring. Vi har dog ved bestyrelsens gennemgang af klubhuset i dag, ikke fundet noget personligt udstyr som er blevet skadet!

Skader på huset vil blive dækket af kommunens forsikring, heriblandt også rengøring og sanering for røg-, vand- og sodskader. Dette arbejde vil blive foretaget af et professionelt skadeservice firma.

For at lette oprydning og rengøring er det dog nødvendigt for alle klubmedlemmer i en kort overgang at tømme klubben for alt deres personlige udstyr, også luftflasker. Bly der hænger på væggen i skuret kan dog godt blive hængende.

Alt udstyr skal være fjernet inden denne uge er omme!!!!

I nærmere fremtid vil der blive brug for et oprydningshold i klubben. Det eksakte behov for oprydning er dog ikke afdækket endnu, men jeg vil allerede nu bede dig, som klubmedlem, om at afsætte tid til at være med i dette arbejde.

 

På vegne af bestyrelsen og med venlig Hilsen

Mikkel Østergaard Hansen

 

Publiceret af JanickMantov Dato: Onsdag, 11. juni 2008 kl. 18:09:55
 
    Relaterede links
· Mere om Andet
· Artikler af JanickMantov


Mest lste artikel om Andet:
Tyveri af RIB 11/10 2006

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Brand i VSK klubhus - Vi er heldigvis sluppet billigt!!!" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk