Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Det Grønne Område
Ture/aktiviteter

I forbindelse med klubbens 20 års jubilæum bringes her nogle artikler hentet fra gamle udgaver af "Drivtømmer" og fra diverse aviserFik et helt nyt skib til jagt efter historiske skatte.

Søllerød Sportsdykkerklub søsatte nyt skib, så klubbens aktiviteter kan øges yderligere.

SØLLERØD: Den aktive sportsdykkerklub i Søllerød får nu endnu bedre muligheder for at arbejde med både træning af nye dykkere såvel som det arkæologiske arbejde

I lørdags søsatte klubben et helt nyt dykkerskib, som blev navngivet i Vedbæk havn under megen festivitas.

Det var en af klubbens helt nye dykkere, der døbte det nye skib TRITON. Ingela Iversen dykkede ud ved skibet medbringende en flaske champagne, som hun brugte til dåben.

Søllerød Sportsdykkerklubs nye skib er en fiskerbåd af typen, Starlet 26. Den er helt ny, leveret fra Nordiske Glasfiber i Esbjerg, som har bygget skibet til sportsdykkerne til en specialpris, så der er indirekte tale om en sponsorstøtte på 150.000 kr. Klubben har selv betalt 217.000 kr, og herudover har firmaet N.C.Bjerg i Skævringe hjulpet med vinduer for 10.000 kr.

Allerede på lørdag skal det nye skib i aktion ved et af den marinearkæologiske afdelings mest spændende projekter. Klubben dykker ved vraget af SNARENSVEND, et skib fra Chr. IV-tiden, som klubben selv har fundet ved Snekkersten. Skibet gik ned i 1658 og indeholder spændende sager. Foreløbig har klubben hævet en bronzekanon på 300 kg, som snart bliver udstillet på Tøjhusmuseet.

Det er vores håb, at vi netop her i Chr.IV-året vil kunne hente mange spændende sager op fra vraget, siger formanden for den arkæologiske afdeling Flemming Moberg, som også leder klubbens efterspurgte dykkerskole.

Der starter nye hold til september, men presset er stort, så vil man deltage, er det klogt allerede nu at kontakte Flemming Moberg på tlf. 02 80 30 68.

Publiceret af MichaelPhagoo-Jensen Dato: Onsdag, 08. maj 1996 kl. 19:45:45
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af MichaelPhagoo-Jensen


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Det Grønne Område" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk