Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Fastelavn er mit navn....
Ture/aktiviteter

Den 18. februar oprandt dagen for slaget mod Allerød og jeg må med skam meddele, at SSK hverken fik en Katte-konge eller ditto dronning. Vi har altså en revanche til gode og sandsynlig-heden for, at vi vinder til næste år er altså større jo FLERE der møder frem.Ingen Fastelavn uden udklædning. Der var pukkelryggede spøgelser, katte, hippe '70 bumser osv. Min personlige ambition var at optræde som en rimelig autentisk (så autentisk det nu kan blive iført dykkerdragt etc) Julius Cæsar.

Så jeg havde til lejligheden anskaffet 8 meter stof til en toga ikke en af mine mere geniale ideer viste det sig senere; stof suger vand, meget stof suger meget vand og eget vand er meget tungt når man senere skal op fra det våde element. Det er desuden ganske besværligt at have en præsentabel toga på i vandet de er skøre de romere!

Karina og Mette (som jeg har indgået `våbenhvile' med; så der må fremover hverken skrives om tømmermænd m/k eller søsyge) havde en idé om, at jeg skulle dekoreres i ansigtet og kvinder er som bekendt ikke til at spøge med. Et efterfølgende kig i spejlet afslørede et psykedelisk `Tigerdyr' med hårtot.

Som nogle nok vil have bemærket har havnen gennem en periode været dækket af is, men det er ikke en hindring for rigtige dykkere (måske for kursister). Der kom hurtigt hul i isen så vi kunne boltre os mellem mindre isflager og forvoksede isterninger (add 6 cl vodka and 2 cl vermouth (dry) serve shaken not stirred). Undertegnede havde ved en fejltagelse (for megen alkohol og kvinder aftenen i forvejen) fået taget sine sommerhandsker med, så det kneb med at holde på machominen og køllen til sidst.

Hele seancen blev dokumenteret med Michaels kamera. Jeg har dog endnu ikke set nogle billeder, så jeg tror det var en undskyldning for ikke at skulle opholde sig i vandet i længere tid.

Dagen blev afsluttet i klubhuset med fællesspisning arrangeret af Trivsel.

 

....Nej, det er René!

Publiceret af ReneRyeLarsen Dato: Tirsdag, 20. februar 1996 kl. 20:42:34
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af ReneRyeLarsen


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 5
Stemmer: 2


Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Fastelavn er mit navn...." | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk