Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Nytårsdyk i Nyhavn
Den 30. december drog vi 9 stykker afsted til Nyhavn, hvor vi mødtes med Allerød Sportsdykkerklub. Her blev der foretaget fællesdyk i kanalen styret med hård hånd af Dica.

Det store spørgsmål er jo, om det var et godt dykkersted. Da det var mig, der havde arrangeret dykkerturen vil jeg jo helt klart svare ja til dette spørgsmål. Helt objektivt set tror jeg nu mere at det var selve det at dykke i Nyhavn, der gjorde det spændende. Opmærksomhed er jo aldrig dårlig, og tilsidst vænnede vi os da til at vinke til turisterne med deres fotoapparater og smile pænt, når vi blev optaget på video. Man måtte konstatere, at nogen havde mere brug for opmærksomhed end andre. Andreas og Nis svømmede helt ned til ankeret, og selvom de blev tilbudt en tur tilbage til kanalens indløb med gummibåden, foretrak de at vade hele vejen tilbage med fuldt udstyr. Jeg er dog glad for, på deres vegne, at de i den grad fik styrket deres selvtillid og kunne føle sig som rigtige mænd. Det er måske derfor, at Andreas er begyndt at anlægge fuldskæg!!??

De fleste af os var i tørdragt, men det er rart at se at der stadig er nogle få, der trodser kulden i våddragt. En mand i klubben, som jeg virkelig må respektere er René, som også var med på nytårsdykket. Udover at denne mand trodser alt slags vejr i sin våddragt har man også gang på gang måtte konstatere, at han ihærdigt prøver at fornægte sin søsyge. Jeg må lige her fortælle om en anden dykkertur, hvor René ihærdigt prøvede at fortrænge sin søsyge.

Det var en tur med Triton hvor det blæste godt. Vi lod os alle mærke af bølgerne, men at observere René var fantastisk. Først bliver han meget stille, derefter meget bleg og tilsidst kommer der underlige lyde fra struben. Da René, på denne, tur var nået til dette stadie, var der nogle af os, der uskyldigt spurgte ham, om han ikke troede, det var bedst, at han lod være med at dykke. Ok nej han havde det skam fint. René skulle snart i vandet, og jeg må sige, at det var utroligt at se ham tage fuldt udstyr på i denne tilstand. Lydene fra struben havde nu tiltaget, man kunne nærmest fornæmme, hvordan mavesyren nåede hele vejen op i munden, men René, sad nu klar til at dykke. Endnu engang måtte man spørge René om han var helt sikker på, at han skulle dykke, men det var han. René blev checket, men herunder måtte han give efter og vende sig ud over rælingen og bidrage med lidt fiskemad. Nu spurgte vi ikke mere René, om han skulle dykke, her måtte legen slutte. En mere udholdende mand skal man lede længe efter.

Tilbage til nytårsdykket. Der var mange tomme flasker, og det ville helt klart være et indbringende foretagende at samle flasker. Der blev fundet en pung og en uåbnet vin, og under dykket kunne man slå tiden ihjel med at påtage sig solbriller eller slå en parably op der var så at sige alt godt fra havet. Vi fik også en kasse øl for at fjerne noget tovværk fra en skrue på en af bådene.

Jeg havde selv den store fornøjelse at dykke med Michael, hvilket er en sjælden begivenhed. Vi måtte begge konstatere, at vi havde for lidt bly på. Jeg har en tendens til at glemme, at jeg har dobbelt så meget tøj på om vinteren end om sommeren. Dette blev dog kompenseret ved at finde et bildæk, som jeg svømmede rundt med under maven.

Alt i alt var det en interessant tur og skulle der være andre opmærksomheds-krævende personer i klubben, kan det helt klart anbefales at foretage et dyk i Nyhavn.

Mette Rasmussen

Publiceret af Mette Rasmussen Dato: Tirsdag, 03. januar 1995 kl. 20:32:01
 
    Relaterede links
· Mere om
· Artikler af Mette Rasmussen


Mest lste artikel om :
Status på Vedbæk Havne dag

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Nytårsdyk i Nyhavn" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk