Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Turdagbog - Ceylon
Ture/aktiviteter

Turen gik til Ceylon, men på grund af den ikke virkende AP'er blev det lavet om til et rev lige ved Hven. Der var frygyelig god sigt, solen skinnede fra en skyfri himmel og der var havblik. Hvor var det synd for dem der var ude at sejle (haaarr!).

Deltagerne var følgende: Jan, Bjørn, Kim, Lene, Michael J., David, Bill, Christian R., Finn, Sophie, Martin og Mette.

Der er ikke meget andet at sige end det var et fedt dyk. Christian og jeg halshuggede to Skrubber. Den ene skal nu snart steges på grillen, den anden var ikke så stor, men børnemord er meget sjovere (syntes Christian). (Kommentar fra Christian: Det var Mette, der startede. Kommentar slut)Den eneste grund til at jeg sidder her og skriver er fordi jeg keeeder mig. De andre er kørt hist og pist og hjem til deres forældre for at proviantere. Det kunne være man skulle tage sig en lille lur.( Hermed overtager Annesophie midlertidigt pennen). Vi sidder nu i stuen og glæder os til at fortære al den lækre mad fra de forskellige madmissioner rundt omkring i de små hjem. Jeg vil gerne endnu engang understrege at dykket idag ABSOLUT TOPPEDE SUVERÆNT. Jeg har i min (omend ganske korte) dykkerkarriere ikke været ude for noget lignende hvad god sigt angår. Liggende 10 meter nede på bunden kunne vi tydeligt se triton og hvad der foregik deroppe (Mette drønede rundt og rundt). Anyway, nu sidder vi jo her og vi har ALT - rødvin, bøffer, chips, flutes, ØL, salat og en enkel rødspætte som Mette på bestialsk vis hærgede og slæbte ombord. Phillip er kommet herned og er fuldstændig desperat for at komme ud og dykke efter vi har fortalt ham alle de slibrige detaljer om VORES LÆKRE TUR. Han snakker om natdyk og morild.

I denne aftens aktiviteter deltager: Marting, Sofie, Mette & Philip, Christian R.,Christian H., Bjørn & Katrine. Ja faktisk er det muligt at sidstnævnte kan deltage i sociale arrangementer, når bare Bjørn ikke har udleveret hendes kalender til trivlsel !!!!!!!

Publiceret af Annesophie Larsen Dato: Lrdag, 01. maj 1993 kl. 18:09:04
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af Annesophie Larsen


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Turdagbog - Ceylon" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk