Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Turdagbog - Johannes L
Ture/aktiviteter

Idag tog vi 13 dykkere afsted til Johannes L. Øistein var bådfører, solen skinnede, jeg havde ikke glemt noget så alting var jo godt.

Der er ikke supermeget at berette fra denne tur, bortset at det var den første "rigtige" tur i sæsonen, og at det er præcist et (1) år siden at vi sidst var der (forkert). Sune underholdt os allesammen med imponerende dykkerhistorier om dyk til flere kilometer (det var vist en film.....). Michael, Jørgen, mig og Tomboy tog THE RIG over til resterne af resterne af et lillebitte vrag der lå ca. 100 meter fra kysten på 1 meters dybde. Her svømmede de lidt rundt og Tomboy fangede ovenikøbet en ÅL, som jeg allernådigst fik lov at røre ved.( Han slap den dog fri da han mente at den var sindssyg). Nåmen, det var en god tur og vi glæder os til at dykke som gale sæsonen ud. Mig (jeg?) og Mette blev enige om at vi virkelig savnede Klaus til at sige sjove ting på vejen hjem, for der er schgu så laaangt zzzz.....

Så Klaus.........- KOM TILBAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publiceret af Annesophie Larsen Dato: Lrdag, 24. april 1993 kl. 17:59:59
 
    Relaterede links
· Mere om Ture/aktiviteter
· Artikler af Annesophie Larsen


Mest lste artikel om Ture/aktiviteter:
Storvildtstur til Rødehavet

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Turdagbog - Johannes L" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk