Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Udstyrsaften
AndetD.19/8 mødte 13 nysgerrige dykkere (+ Øistein Jr.) op i klubben til en forevisning af diverse nye dingenoter indenfor dykkerteknologien. Peter Vork og Anne Hove fra Nordsjællands Dykkercenter havde medbragt en masse nyt grej som vi alle stod og savlede over. Der var bl.a en forkromet 12-liter, så blank at man kunne spejle sig i den. Alle var vi dybt betagede af denne smukke genstand (privateje), og for at dæmpe besiddertrangen blev vi alle sammen enige om at den nok lynhurtigt ville miste sin blanke perfekthed efter få ophold sammen med de andre flasker i Tritons lastrum. Endvidere havde Peter og Anne medbragt 2 såkaldte poptanke i skrigende grøn og pink. T2-flasken kunne erhverves for 4100,- mens discoflaskerne stod til 2900,-. N.D. tilbyder at male eller forkrome DIN egen private ynglingsflaske-300,- for maling, 1500,-hvis du vil ligne Jens Lyn.

Peter viste os mange ting: snorkler m.dråbefanger, små og store lygter (den nye Vega 100 fra Dacor tændte mange begærlige blikke,pris 2800,- og DEN kunne altså også lyse), 1.trin m. svirvler ved udgangene, dive alerts, knive, tør-og våddragte, bly,automater der var "for fede"og højdepunktet: En finesserig og sejt designet indretning fra Dacor, den nye omniprocomputer. Forsamlingen var nærmest hensat i en tilstand af ekstase da vidunderet blev sendt rundt. Dykkercomputerfunktioner er ikke min stærkeste side, men jeg nåede at opfatte at denne blandt utallige andre funktioner kunne registrere indåndingsfrekvensen og deraf udregne tidsrummet man med dette luftforbrug kunne opholde sig på pågældende og andre dybder. Imponerende, Pris 8500,-. Peter fortalte også at der i løbet af 3 mdr. ville komme et elektronisk manometer på gaden, et manometer der stod i elektronisk forbindelse til 1.trinnet, altså een besværlig slange mindre. Denne vil være at finde i N.D., pris ukendt.

Udover at være forhandlere af dykkerudstyr påtager N.D. sig også at arrangere dykkerture, PADI og CMAS-kurser.

Hver torsdag arrangeres vragdyk, bl.a til det spændende vrag "Otto" (32 m.) Pris: 150,-.Fredag er der natdyk fra stranden, 100,- og hver søndag går turen til Kullen eller Stevns,kr. 150,-.

N.D. certificerer dykkere til alle grader af PADI og CMAS og skulle nogle få lyst til at specialisere sig i natdykning, vragdykning, dybdedykning, tørdragtsdykning, eller bare dykkerudstyr er det bare at melde sig på et af kurserne for dette. Priserne for disse kurser varierer fra kr.250,- til 1130,-.

Aftenen d.19. var hyggelig og interessant, chokoladekagerne som Annesophie og Mette havde bagt smagte uforskammet godt og alle havde fået noget at drømme om. Det eneste jeg nu mangler er at beklage mig over det ringe antal tilmeldinger trivselsudvalget modtog til denne aften. De 2 tilmeldinger vi fik til denne aften dukkede på mystisk vis ikke op, de 13 der deltog i arrangementet var alle blevet ringet op og indgående opfordret til at deltage (mod trusler om død og ødelæggelse) og det kan jo ærlig talt ikke være meningen at trivsel skal afvikle sine arrangementer på denne frustrerende måde! DERFOR: Prøv engang imellem at åbne den lille blå folder der hedder Drivtømmer og kig i aktivitetskalenderen.

Hvis I alligevel ikke skal andre alt for vigtige ting er klubben faktisk et rart sted at være - Prøv det.

Annesophie

Publiceret af Annesofie Larsen Dato: Fredag, 20. august 1993 kl. 17:50:52
 
    Relaterede links
· Mere om Andet
· Artikler af Annesofie Larsen


Mest lste artikel om Andet:
Tyveri af RIB 11/10 2006

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 0
Stemmer: 0

Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Udstyrsaften" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk