Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'p' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35 Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /customers/9/5/1/vskdyk.dk/httpd.www/includes/counter.php on line 35
 Hvis du ikke har humoristisk så lad være med at fotografere under va
AndetFølgende er et uautoriseret uddrag - og oversættelse at en artikel om undervandsfoto fra det engelske Sportsdiver. Artiklen er oprindeligt skrevet at Bob Halstead under titlen "Hvis du ikke har humoristisk sans.. så lad være med at fotografere under vandet

Jeg har set voksne mænd græde. .og andre I frustration og raseri smadre deres kamera og flash ned i koraler.. og har prøvet at trøste sørgende sjæle, når de, efter at have brugt timer på at nusse 0-ringe og studere deres nye brugsanvisninger alligevel kommer op fra deres første dyk med det nye fotoudstyr fyldt med vand..

Hvis du er bekymret for dit udstyr, er der kun et råd, jeg kan give dig. . SÆLG UDSTYRET.. før eller senere vil det drukne.. Det vil blot irritere dine dykkerkammerater at skulle høre dig frem mumle hvor meget du har givet for kameraet ind imellem hulkene .. så sælg det NU.

Et faktum som de fleste ikke vil tro på er, at det er bedøvende ligegyldigt hvor forsigtig du er med dit udstyr.. Logik har intet med undervandsfoto at gøre…
Det er mere en kamp.. men hvis ens nummer er ude - så drukner udstyret, uanset hvor mange timer man har brugt til nusseri.. Så hvis - eller når - du opdager at din blitz er fyldt med vand, så slap at og glæd dig over at det er blitzen og ikke dig, der er 'druknet".

Selv når blitzen ikke er fuld at vand, har man meget fornøjelse al den... Efter at have studeret Zen's filosofi har jeg fundet en måde at få blitzen til at gå at på.. på det rigtige øjeblik.. Mens man komponerer sit billede og får alle elementerne linet, fokuserer sin indre kraft på blitzen.. og kunsten er så, at i den brøkdel at et sekund hvor man trykker på udløseren, skal man sende en massiv psykisk impuls ud til sin blitz og kommandere den til at gå af.. Denne metode plejer at virke, men en gang kom jeg til at sende en for stor koncentrations impuls af sted.. så blitzen eksploderede.

Jeg har fotograferet under vandet i 20 år - de første 10 var de sværeste. Nu har Jeg otte Nikonos kameraer.. og det er nok grunden til min succes med undervandsfoto. Med så mange kameraer har jeg altid et eller to der virker, mens de andre er til reparation. Min private tommelfingerregel er, at man altid man altid bør have et komplet sæt udstyr for hver tredje dage man regner med at kunne fotografere. På denne måde har man en dag til at få udstyret til at virke, en dag til at tage nogle billeder.. og en dag til at bande over kamera-blitz relationerne.

Undervandsfotografering er en hård "sportsgren"... men en ting er sikkert - hvis man ikke har gode nerver og en god portion humoristisk sans...så bør man ikke tage sit fotoudstyr med ned under vand-overfladen.

Frit oversat - fortolket og omskåret

Publiceret af Peter Hauerbach Dato: Onsdag, 28. august 1991 kl. 20:13:56
 
    Relaterede links
· Mere om Andet
· Artikler af Peter Hauerbach


Mest lste artikel om Andet:
Tyveri af RIB 11/10 2006

    Artiklens stemmer
Gennemsnitlig stemme: 4
Stemmer: 1


Vr venlig lige at stemme p denne artikel:

Fremragende
Meget God
God
OK
Drlig

    Valg

 Printervenlig side Printervenlig side

"Hvis du ikke har humoristisk så lad være med at fotografere under va" | Log ind / Bliv bruger | 0 kommentarer
Alle kommentarer tilhrer indsenderen. Vi er ikke ansvarlige for indholdet og kan ikke tages som udtryk for vores synspunkter.

Anonyme kan ikke skrive kommentarer. Vr venlig at oprette dig som bruger.
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk