Moduler
· Hjem
· Arkiv
· Brugerforum
· Kalender
· Kontakt
· Web Links
    Login
Brugernavn

Kodeord

Glemt kodeord - klik her
Er du ikke oprettet som bruger? Du kan kontakte webmaster og bede om at f en brugerprofil. Som bruger og klubmedlem kan du deltage i arrangementer via kalenderen, ndre opstning, skrive artikler og kommentarer samt modtage vores nyhedsbrev.
Facilitieter


Vedbæk sportsdykkerklub er en super aktiv klub med ca. 150 medlemmer og ideelle faciliteter med klubhus lige ved Øresunds bedste dykkerspots.
Klubben har til huse i et nybygget (2016) klubhus i Vedbæk havn, med dykkerbåden liggende 20m fra klubhus.
Vedbæk Sportsdykkerklub
Vedbæk Strandvej 356B
2950 Vedbæk

 

Her findes alle de faciliteter som en dykkerklub har brug for. Kompressorrum, rum til flaskeopbevaring, værksted, grejrum, køkken, opholds/undervisningsrum og toilet og badefaciliteter.

Triton
Klubbens motorbåd hedder Triton og er en 39 fod glasfiberbåd der ligger lige overfor klubhuset. Triton er udstyret med opvarmet kahyt/styrhus. Triton kan have 12 dykkere ombord og der er god plads inden døre til alle, samt stuveplads til bagagen. Med Triton kan de fleste vrag og dykkerdestinationer i Øresund nås indenfor en times sejlads, og sejltiden kan passende benyttes til at rigge udstyr til, briefe om dyk og fortælle røverhistorier.

Klubben anvender klippekort/mobilepay til afregning af turene:

Et klippekort med 10 klip til koster 500 kr.

En tur med Triton koster 2 klip eller 100 kr.

En tur med vores RIB Springeren koster 1 klip/50 kr. + transport (benzin til RIB & kørsel).

 

RIB
Vores RIB er en 6 meter Zodiac, med en 115 hk 4-takt motor. Vi har naturligvis både GPS, ekkolod, og VHF ombord. Gummibåden udvider klubbens dykkerdestinationer betragteligt, idet det på dagsture vil være muligt at nå dykkermål langs Sjællands og Skånes kyster. Med 8 dykkere ombord går RIB''en snildt 28 knob.

Kompressor
Klubben har en stationær, samt to transportable kompressorer. Af de transportable enheder er en benzin drevet, og en med el-motor.

Nitrox&Trimix
Den stationære kompressor er monteret med et continous blend system der kan levere Nitrox op til EAN40, samt trimix. Kompressoren er forsynet med 300 Bar gasbank, med EAN32 på banken.
Klubben råder endvidere over udstyr til partialtryksblanding af Nitrox. Der er både stationært og transportabelt udstyr. For dem der endnu ikke er certificeret til at dykke med Nitrox, arrangerer klubben med jævne mellemrum kurser.

Oxybox
Klubben er i besiddelse af tre oxyboxe.

Copyright © by Vedbæk Sportsdykkerklub All Right Reserved.

Udsendt den: 2008-03-01 (14998 hits)

[ Tilbage ]
VSK - Vedbk Strandvej 366 - 2950 Vedbk